Запознај го тимот на Спортуваме

Ние сме Борјан и Федора и со вас сме за да ја подигнеме свеста за екологијата на повисоко ниво. Со оваа страна, сакаме да ви покажеме дека постојат ресурси на информации за намалување на загадувањето и чекори кои може да ги преземете за истото. Возењето велосипед со претходно избрана патека, користење моторни возила на еко нафта, користење инвертери и соларни панели, спортување, голем избор на спортска опрема, се само неколкуте работи што ќе ги пронајдете на оваа страна.

Федора Лепческа

Студент и борец против загадувањето

20 години, студент на ФИНКИ, дел од еко организацијата WakeUp и борец против загадувањето!

Борјан Саздов

Студент и борец против загадувањето

20 години, студент на ФЕИТ, борец против загадувањето