Каде ?

Биди активен, биди кул, редуцирај го загадувањето на градот и одбери ја рутата која ќе те однесе до твојата дестинација! Сите рути се специјализирани велосипедски патеки на територијата на град Скопје.

Борјан & Федора

-

СПОРТУВАМЕ

Трговски Центар Рамстор - Универзитет Св. Кирил и Методиј (комплекс Карпош)

Центар - Чаир - Бутел

Самоилова Тврдина - Карпош 4

Ѓорче Петров - Улица Македонија (Плоштад)

Веро Џамбо - ул. Февруарски Поход

Веро Џамбо - Парк Ново Лисиче

Веро Џамбо - Автокоманда

Фонтана Градски Парк - Веро Тафталиџе

ОУ Кочо Рацин - Милениумски Крст Водно

Бардовци (Хорти Дизајн) - А1 Арена

ОУ „11 октомври“ - Полициска станица „Лисиче“

Железничка Станица Скопје - Парк „Лисиче“

Хотел Континентал (Автокоманда) - Ќерамидница

Трговски Центар Рамстор - Пинтија

Соборен храм Св. Климент Охридски - Средно Водно

Макпетрол Козле - Средно Водно

Колку често возите велосипед?