Еко Поддржувачи

Скопје

Еко кафулиња

Уживајте во својот омилен пијалок во еко кафулињата кои се грижат за животната средина!

Еко ресторани

Вкусете ја највкусната храна во градот и приота помогнете за зачувување на животната средина!

Еко продавници

Бидете чекор поблиску до природата и купувајте ги производите кои ги нудат еко продавниците!

Дали рестораните/кафулињата кои најчесто ги посетувате се еко-одговорни?