Ku ?

Jini aktivë, jini të freskët, zvogëloni ndotjen e qytetit dhe zgjidhni rrugën që do t’ju çojë në destinacionin tuaj! Të gjitha rrugët janë rrugë të specializuara për biçikleta në territorin e qytetit të Shkupit.

Borjan & Fedora

-

SPORTUVAME

Qendra Tregtare Ramstore - Universiteti Shën Cirili dhe Metodi (komplekse Karpos)

Qendër - Çair - Butel

Kalaja Samoil - Karpos 4

Gjorce Petrov - Rruga e Maqedonisë (Sheshi)

Vero Jumbo - rr. Fushata e Shkurtit

Vero Jumbo - Park Novo Lisice

Vero Jumbo - Avtokomanda

Parku i Qytetit Fountain - Vero Taftalidze

Shkolla Fillore Kocho Racin - Kryqi i Mijëvjeçarit Vodno

Bardovcë (Horti Dizajn) - A1 Arena

Shkolla Fillore "11 Tetor" - Stacioni i Policisë "Lisice"

Stacioni hekurudhor Shkup - Parku i Lisice

Hotel Kontinental (Avtokomanda) - Pllakë

Qendra Tregtare Ramstore - Pintija

Katedralja e St. Klementi i Ohrit - në Vodno të mesme

Makpetrol Kozle - në Vodno të mesme