Njihuni me ekipin!

Ne jemi Borjan dhe Fedora dhe jemi me ju për të rritur ndërgjegjësimin mjedisor në një nivel më të lartë. Me këtë projekt, ne duam t’ju tregojmë burimet e ndotjes dhe hapat që mund të ndërmerrni për ta parandaluar atë. Të ngasësh një biçikletë me një pistë të përzgjedhur paraprakisht, të përdorësh automjete me motor eko, duke përdorur invertorë dhe panele diellore, duke luajtur sporte, një përzgjedhje të madhe të pajisjeve sportive, janë vetëm disa gjëra që do të gjesh në këtë faqe.

Федора Лепческа

Студент и борец против загадувањето

20 години, студент на ФИНКИ, дел од еко организацијата WakeUp и борец против загадувањето!

Борјан Саздов

Студент и борец против загадувањето

20 години, студент на ФЕИТ, борец против загадувањето