Ne luajmë sporte

Bashkohu dhe bëhu eko

Bëhuni pjesë e luftës kundër ndotjes!

Ekziston gjithmonë një mënyrë për të qenë eko!

Zhvilloni një frymë sportive

Zëvendësoni automjetin me një biçikletë ose skuter, lëvizni në këmbë dhe ndjehuni më të shëndetshëm!

Previous
Next
Ne luajmë sporte

Bashkohu dhe bëhu eko

Bëhuni pjesë e luftës kundër ndotjes!

Ekziston gjithmonë një mënyrë për të qenë eko!

Zhvilloni një frymë sportive

Zëvendësoni automjetin me një biçikletë ose skuter, lëvizni në këmbë dhe ndjehuni më të shëndetshëm!

Previous
Next

Bashkohuni!

Le të shpëtojmë natyrën!

Ndihmoni veten, bëhuni pjesë e ekipit që përpiqet të rrisë ndërgjegjësimin mjedisor dhe të fillojë sot!

Çiklizëm, alpinizëm
dhe shtigje vrapimi

dhe shtigje vrapimi

Ndotësit, faktorët e ndotjes dhe statistika.

Është rëndësishme të bëjmë hapa të vegjël për të arritur qëllimin.

Dëshiron të jesh kull dhe eko?
Bashkohuni me ne luftën kunder ndotjes.

Çfarë ofron sportuvame.mk?

Pa problem dil me biçikletën tënde, dhe kështu zvogëlo përdorimin e automjeteve motorrike!

Për ajr më të pastër

Prej teje varet!

Energji ripërtrirëse

Panele solare, hidroenergji

Mbroni mjedisin

Mbillni një bimë dhe ushqejini ata që mbollën bashkëqytetarët tuaj.

Mbroni kafshët dhe bimët

Kujdesuni për tokën dhe mos e ushqeni atë me mbeturina, këto janë për të dashurit.

Kurse energji

Përdor burimet e energjisë eko.

Materialet eko janë të freskëta

Zëvendësoni tubat dhe lugët me produkte eko

Më shumë për ndotjen

Informohu

Njerëzit janë shkaku më i madh i ndotjes së ajrit!

Zvogëloni përdorimin e kimikateve të dëmshëm dhe të rrezikshëm.

Misioni yne

Misioni ynë është të rrisim ndërgjegjësimin e qytetarëve për mjedisin! Me një jetë aktive sportive ne mund të zvogëlojmë ndotjen, të përdorim automjete dhe ndërkohë të mbajmë një shpirt të shëndetshëm.

Ngasin një biçikletë

Zgjidhni shtegun që ju përshtatet më shumë dhe shkoni menjëherë në vendin e dëshiruar!

Përdor materiale eko

Gjeni se ku mund të gjeni materiale eko dhe kontribuoni në një zhvillim më të mirë të qëndrueshëm.

Lëviz ekologjikisht

Zëvendësoni përdorimin e naftës me lëndë djegëse miqësore me mjedisin si metani dhe benzina.

Jetoni më shëndetshëm

Shihni se ku mund të gjeni pajisje eko-miqësore që nuk ndotin natyrën.

Ekipi i

Eko [придвижувачи]

Ne jemi Fedora dhe Borjan , këtu jemi të ju ndihmojmë të zgjedhni menyrë më të mir jete, jetë eko. Përfshini “eko” në jetën tuaj të përditshme. Shfrytezoni eko pajisje, eko materiale, ngasni biçikletë apo shfrytëyoni trotinetët tuaj elektrik. Lëvizni më shumë dhe zvogëloni përdorimin e automjeteve motorrike. Jini eko, jini të ftohtë si ne!

Ndotësit

Gjeni kush janë ndotësit më të mëdhenj në vendin tonë!

Industritë e energjisë
51%
Transporti
28%
Deponitë e mbetjeve të ngurta
77%
Industria minerale
44%
Emetimet e gazrave të dëmshëm nga familjet
29%
Djegia e mbeturinave në natyrë
5%